Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Jacob Hooy
Jacob Hooy thee wordt gemaakt van de zuiverste delen van Aspalathus linearis, een plant welke alleen in Zuid Afrika grooit. De plant is uniek van geur, smaak en gezondheidskwaliteiten. Het bevat geen caffeïne. Het is puur natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen en vrij van kunstmatige kleurstoffen, goed voor uw gezondheid. Maar ook goed voor baby's
!

Jacob Hooy Blaas en Nier thee

!
blaas en nierthee

Een uitgebalanceerde kruidenmengsel voor het bevorderen van de inwendige reiniging. Ingrediënten: kersenstelen, heermoes, selderijblad, beredruif, witte dovenetel, lijnzaad, varkensgras, kattenpoten.

Jacob Hooy Brandnetel thee

!
brandnetel

Brandnetel is een bloedzuiverend kruid en dient voor een goede vochthuishouding. Het verwijdert de gifstoffen uit het bloed en is evenals blaas-en nierthee ook goed voor de blaasfunctie. Brandnetel bevordert de inwendige reiniging, is rijp aan vitamine A en C en bevat tevens ijzer, kiezelzuur en magnesium. Ingrediënten: brandnetel.

Jacob Hooy Droommix

!
droommix
Zo maar een lekkere, ontspannende kruidenthee. U wordt er beslist rustiger van. Ingrediënten: anijszaad, dillezaad, karwijzaad, mosterdzaad, venkelzaad, foenegriekzaad en zoethout.

Jacob Hooy Guldenroede thee

!
Guldenroede thee ondersteunt een goede blaas- en nierfunctie verbetert de conditie van het tandvlees en ondersteunt de reiniging van gal en lever.

Jacob Hooy Jasmijn groene thee

!
jasmijn groene thee
Groene Thee heeft een gunstige invloed op het hart. Het is een niet gefermenteerde thee. Uit verschillende onderzoekingen is gebleken dat een niet gefermenteerde thee stoffen bevat die de groei van kankercellen remmen. Deze stoffen gaan echter verloren als men groene thee fermenteert.

Jacob Hooy Lindebloesem thee

!
lindebloesem
Groene Thee heeft een gunstige invloed op het hart. Het is een niet gefermenteerde thee. Uit verschillende onderzoekingen is gebleken dat een niet gefermenteerde thee stoffen bevat die de groei van kankercellen remmen. Deze stoffen gaan echter verloren als men groene thee fermenteert.

Jacob Hooy Natuurlijke Stoelgang

!
natuurlijke stoelgang

Dé helpende 'hand' voor een regelmatige natuurlijke stoelgang. Met deze kruidenthee kunt u het beste met één kopje beginnen en kijken hoe u er op reageert. Het gebruik tot twee of drie kopjes per dag, kan naar believen worden opgevoerd. Ingrediënten: seneblad, senepeulen, zoethout, berkenblad, vlierbloesem, venkelzaad, anijszaad.

Jacob Hooy Ontbijt mix

!
ontbijt mix

In tegenstelling wat de naam doet vermoeden, kan men deze kruidenthee ook overdag en zelfs 's avonds drinken. Door zijn samenstelling bevordert ontbijt mix de inwendige reiniging. Ingrediënten: anijszaad, aardbeiblad, duizendblad, pepermuntblad, seneblad en goudsbloem.

Jacob Hooy Salie thee

!
Salie thee is verzachtend voor de keel, bevordert de eetlust en ondersteunt een gezonde spijsvertering.
 
Niet gebruiken bij zwangerschap.

Jacob Hooy Sterrenmix

!
Een cafeïne vrije en looizuurarme kruidenthee, bestaande uit onderandere anijssterren.