bewegend zakje
Rooibos thee

Rooibos groeit in Zuid Afrika, waar het een nationale drank is. Zijn rode kleur verkrijgt Rooibos nadat de nieuwe scheuten en bovenste blaadjes in kleine stukjes wordt gesneden en dan in aanraking komt de zuurstof uit de lucht. De opmarks van Rooibos is niet meer te stuiten. Dat komt mede omdat Rooibos geen cafeïne bevat. Qua kleur en smaak zijn er overeenkomsten met zwarte thee.

Rooibos staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. Vooral astma patiënten en mensen met hooikoorts hebben profijt van deze thee. Bovendien is rooibos nog goed voor je huid ook nog.

!

Paas thee

!

Een verrassende melange op basis van rooibos. Deze valt extra op door allerlei kleurtjes, door onder andere de saffraan die in de thee is verwerkt. Tevens is deze melange vermengt met eier likeur.

Je hoeft niet tot Pasen te wachten om deze heerlijk frisse Rooibos te proeven. Hij smaakt altijd en overal.

Rooibos

!

Rooibos herbergt alle voordelen van een moderne drank in zich. Caffeïnevrij, welsmakend en ook geschikt voor kinderen. Zowel warm als koud een genot.

Rooibos heeft een verlichtende werking tegen buikkrampen, constipatie en allergieën als hooikoorts en astma. Zacht en vriendelijk van smaak. Is caffeíne vrij en heeft een laag theïnegehalte. Ingrediënten: pure rooibos. 

Rooibos Appel

!

Rooibos met Appel, sinds jaar en dag een zeer gewaardeerde thee die in de winterperiode veel vrienden heeft.

Ingrediënten: pure rooibos thee, appel, rozenbloemblad en aroma. Rooibos heeft een verlichtende werking tegen buikkrampen, constipatie en allergieën als hooikorts en astma. Zacht en vriendelijk van smaak. Is caffeinevrij en heeft een laag theïnegehalte. 

Rooibos Caramel

!
Gearomatiseerde rooibos thee met caramel smaak. Ingrediënten: rooibos met stukjes caramel. Rooibos heeft een verlichtende werking tegen buikkrampen, constipatie en allergieën als hooikorst en astma. Zacht en vriendelijk van smaak. Is caffeine vrij en heeft een laag theïnegehalte.

Rooibos Springtime

!

Een heerlijke Rooibos, uniek en fris van smaak. Daarmee spoel je de winter weg. Laat het voorjaar maar komen.

 

Rooifresh Citrus

!

Rooibos, Lemongrass, Munt…..een heerlijke smaakcoctail met zorgvuldig gedoseerde aroma's.