bewegend zakje
Groene thee

Wie van groene thee houdt, is een liefhebber van pure thee. De blaadjes voor groene thee worden direct na het oogsten gedroogd, vermalen en bewerkt. Ze zijn niet of nauwelijks gefermenteerd, vandaar het ubtiele aroma van groene thee. Recent onderzoek toont aan dat groene thee heel gezond is. Het product bevat essentiële vitamines (A, B en C) en mineralen als calcium en groene thee is in zijn oorspronkelijke vorm heel subtiel van maak en daarom uiterst geschikt als basis voor originele mengelingen.

De prijzen van de groene thee gaan per 100 gram.

!

China Gunpowder

!
China Gunpowder is een groene thee, waarvan elk blad opgerold is. Komt zo'n kogeltje in aanraking met heet water dan 'explodeert' het. Vandaar dat een agent van de British East India Company de thee 'Gunpowder' doopte.
Intensief licht ruige smaak.

China Jasmijn

!
Een geurige groene thee. Het is een heldere thee met exotische smaak.
Ingrediënten: thee met jasmijnbloemen.

Japanse Sencha Green Tea

!
Sencha is de meest gedronken theesoort in Japan. Een bijzondere kwaliteit met een verrukkelijke smaak en een honinggekleurde infusie.
De champange onder de groene thee.

Green Lemon Sencha

!

Frisse gearomatiseerde groene thee met Lemongrass.

Een echte opkikker.

Groene Meloen Thee

!

Wat doen stukjes Meloen en Ananas in groene thee? Probeer het eens, misschien wilt u straks niets anders meer drinken.

Een echte aanrader.

1001 Nacht thee

!

Perfecte melange van zwarte en groene thee met een combinatie van Jasmijn en Aardbei/Rabarber gearomatiseerd met aroma van tropische vruchten met jasmijnbloesem, rozenblaadjes en zonnebloemblaadjes.

Laat u verrassen!