b_b_koffiebonen
Koffie

Ook op het gebied van koffie trachten wij een product te leveren dat de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De koffie wordt ruw aangeleverd uit het land van herkomst en daarna verwerkt. Sommige koffiesoorten worden gemelangeerd, andere puur gebrand. Het branden van de koffie gebeurt in de koffiebranderij, waar nog steeds het oog van de vakman het brandproces bepaalt. Iedere koffiesoort wordt zo gebrand, dat smaak en geur optimaal naar voren komen.

Onze versgebrande espressobonen zijn zeer geschikt voor alle consumenten espressomachines, zoals Jura, Saeco en Siemens.

 

De espressobonen worden wekelijks vers gebrand, en worden nagenoeg direct uitgeleverd. Mede hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit espressobonen, en tevens verzekerd van een extra lange houdbaarheid, tot wel 18 maanden. Onze espressobonen zijn speciaal gebrand om het hoogste resultaat te behalen in alle gangbare espressomachines. 

 

De koffie is verpakt in 1 kilo zakken.

!

Koffie Italian Style

!

Een full body Arabica Robusta Espresso melange.

Een koffiebonen melange ontwikkeld speciaal ontwikkeld voor de liefhebbers van de sterkere "Italiaanse" koffie.

Een tikkeltje harder gebrand met 20 % Robusta. Een pittige melange gebrand op kwaliteit.

Smaaktype : Strong

 

Hoeveelheid: 1 kilo

Koffie Espresso Grand Cru

!

Deze zeer geslaagde espresso melange bestaat voor 95 % arabica koffiebonen en 5 % robusta koffiebonen. De Robusta koffiebonen geven de koffie een iets zoetige twist met een kleine punch.

Deze koffiebonen melange is één van de meest toegankelijke en veelzijdige, laat u verrassen.

Smaaktype : Medium

Hoeveelheid : 1 kilo

Koffie AOC

!

Een magistrale 100% Arabica koffiebonen melange.

Voor deze koffiebonen melange hebben we enkel gebruik gemaakt van de mooiste Arabica koffiebonen uit de beste koffie producerende landen zoals Costa Rica, Guatemala Colombia en Kenya. Een van onze meest verkochte koffiebonen, heerlijk om de hele dag door te drinken !

Smaaktype : Mild

Hoeveelheid : 1 kilo

Koffie Magnifique

!

Een uitgelezen kwaliteit, 100% Arabica koffiebonen. Medium

Langzaam gebrande arabica koffiebonen geven deze melange een volle boddy met een aangename afdronk. Door het grotere percentage Kenya en Colombia koffiebonen is deze melange sterker dan de AOC.

Smaaktype : mild- medium

 

Hoeveelheid : 1 kilo